AFHÆNGIGHED

Vil du gerne være fri af din afhængighed, så er hypnose et rigtig godt valg til at slippe af med din afhængighed.

Når der snakkes om afhængighed forbinder mange ofte det med at være alkoholisme, narko & hashmisbrug, men der er mange andre afhængigheder, fx medicinmisbrug, sexafhængighed, arbejdsafhængighed, ludomani, medieafhængighed, colaafhængighed, sukkerafhængighed og lign.

​Når du oplever følelsen af glæde ved enhver afhængighed, men omvendt oplever tilværelsen som værende trist og deprimerende uden, så er det tid at gøre noget ved din afhængighed.

Gennem hypnose kan jeg sammen med dig finde ind til det der giver dig afhængigheden og derved påvirke/deaktiver, slette det program som du har kørende i din underbevidsthed, som sender dig signalet omkring din afhængighed.

​Jeg anbefaler typisk 3-5 hypnose behandlinger alt efter hvilke type afhængighed der er tale om, så ring og spøg mere ind til hvad jeg kan gøre for dig, så du kan slippe din afhængighed.​

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi