Om mig

Jeg har i mange år arbejdet som leder for rigtig mange forskellige mennesker i private virksomheder.

Det har været en stor fornøjelse at kunne lede og være der for andre og være en del af deres arbejdsliv, på godt og ondt. Men der har altid været et eller andet inde i mig ,der gerne ville hjælpe mennesker på et dybere plan, så derfor tog jeg en uddannelse som hypnoseterapeut, og det har jeg ikke fortrudt et sekund.​

​I dag har jeg mange timers uddannelse, og rigtig mange hypnose sessioner bag mig.

​Jeg arbejder lige nu deltids med hypnose, og hjælper rigtig mange mennesker med deres forskellige udfordringer, så velkommen til dig der ønsker en forandring i dit liv.​

Jeg er uddannet hypnotisør hos Mads Aggerholm – Mads Aggerholm har skabt og udviklet denne fantastiske og utrolig effektiv hypnose form DIRECT NAVIGATION.

​Direct Navigation (DN) går den direkte vej, nemlig efter den følelse der skal deaktiveres. Uanset problemstillingen handler det om følelser som ikke er behagelige, og som derfor skal deaktiveres.

​DN har en stærk effekt med det samme. Der er ikke noget hokus pokus over det, når man kender teknikkerne bag. Jeg kan hjælpe dig med at aflære det, du på en bevidst eller ubevidst måde har indlært. Det kan bla. være angst, dårlige vaner og afhængighed.​

​DN er coaching og supervision, et rigtig godt alternativ til psykolog, psykoterapi og hypnoterapi. Det er til dig, som ønsker en livsstilsændring, og hvis du vil slippe for irrationel angst, lavt selvværd, og hvad angsten ellers kan være skyld i.​​

Med DN kan jeg vejlede dig og dine følelser på en rigtig måde, og hjælpe dig til at ændre opfattelse af de ting, der stresser dig. I DN beder jeg dig ikke om at slukke din telefon og lave mindfulness. For mig handler det om din frihed og at fjerne det, der stresser dig, få deaktiveret de negative følelser og få dig ind i det rigtige mønster igen, hvor du har det bedst og føler overskud.

​Når der er ubalance fungerer tingene ikke. Under hypnosen er du både i kontakt med dit bevidste og ubevidste sind. Alt hvad vi gør og oplever gennem livet lager sig i underbevidstheden, som harddisken på en computer. Det er på sin vis fantastisk, da vi så kan gøre en masse ting uden at tænke over det.

​Som feks at cykle, læse, regne eller køre bil, men IKKE så fantastisk når det vi har lagret er uhensigtsmæssig og skaber problemer i din hverdag, som feks angst, stress, lavt selvværd, begrænsninger og meget, meget mere der hæmmer dig i at leve fuldt ud. Med Direckt Navigation skaber vi sammen den forandring du ønsker dig i dit liv, så slip den negative følelse med DN og bliv den bedste udgave af dig selv.​​

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi