DEPRESSION

Depression rammer rigtig mange mennesker hver dag, nogle med en svær depression og andre med en mildere depression.

​Fælles for depressionerne er at det mindsker livskvalitets væsentlig, og kan både ødelægge dit liv socialt og arbejdsmæssigt, og i nogle tilfælde være så belastene for den enkelte at der er selvmordsrisiko.

En af årsagerne til depression kan skyldes stress eller andre forskellige psykiske belastninger over tid, derved kommer du i ubalance, og depressionen indtræder.

Føler du dig ked af det trist til mode, eller føler du dine følelser er lammede, og derved slet ikke føler noget, er du træt og har du svær ved at tage dig sammen til noget som helst. Så er der hjælp at hente hos Vejle Hypnose klinik.

​Her går vi i dybden med hvad det er for en følelse som påvirker dig og i hypnosen giver vi slip på den følelse som du gerne vil give slip på.

Følelser som ofte plager personer med depression, der er skyldfølelser, selvbebrejdelser over ting du har gjord tidligere i livet.

​Du kan have svært ved at falde i søvn, vågner flere gange om natten, du kan have en uendelig indre uro, raskløshed og angst som gør at du ikke kan finde din indre ro.​

​Vi står klar til at hjælpe dig ud af din ubehagelige situation med hypnose, hvor vi effektiv kommer igennem de forskellige elementer som påvirker dig i din hverdag, så du igen kan få livsglæden tilbage og leve det liv som du ønsker dig, med en dyb indre ro og balance i din krop og dit sind.

​Jeg anbefaler 3-5 behandlinger alt efter hvordan du er påvirket af din depression.​

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi