VÆGTPROBLEMER

Vil du gerne være fri for at spise på dine følelser, er hypnose en sikker vej til at komme tættere på dit mål omkring vægttab.

Hypnose kan også hjælpe med at styrke din energi og overskud så du kan blive slank med hypnose.

Hypnose er et effektivt værktøj til at ændre adfærd og vaner omkring spisning. Samtidig kan hypnose hjælpe dig med at finde lyst, energi og overskud til at bevæge dig mere.

Derfor kan hypnose hjælpe dig til lettere at blive slankere. Med et forløb over 6-8 uger bringer hypnose dig sikkert tættere på dit vægtmål, og helt sikkert slankere end da du startede.

Alle mennesker kan slanke sig.

Hypnose kan hjælpe dig til et varigt vægttab, hvor du med ændrede tanker, følelser og adfærd omkring mad, spiser på sult og mærker når du er mæt, og har mere energi til motion.​

Bl.a. kan du gennem hypnose terapien fuldstændig slippe din sukkertrang, hvilket for mange vil betyde større kropslig indre balance og at det vil være let og ubesværet at blive slankere.

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi