TVANGSTANKER

Lad Hypnose give dig friheden igen.

Tvangstanker er ubehagelige og skræmmende, ideer eller billeder trænger sig på og er næste umulige at slippe af med uden hjælp. Det er dybe følelser, som fylder alt inde i dig og det kan være svært at rumme dem på en gang, det er et kaos af følelser der vokser sig større og større.

​Tvangshandlinger er bestemte rituelle handlemønstre, som du oplever at du er nød til at udføre, og ofte af frygt for at der vil ske noget katastrofalt.

Tvangssymptomerne kan overskygge din tilværelsen i en sådan grad, at det bliver umuligt at leve et normalt liv. For eksempel kan man have tvangssymptomer, der gør det vanskeligt at komme ud af døren, fordi man igen og igen er nødt til at tjekke, at man har slukket for vandet, låst døren eller andet.

Lad hypnosen hjælpe dig, og lad os sammen finde ud af hvad der ligger til grund for disse ubehagelig/frustrerende tanker og handlinger.​

Vi hos Vejle hypnose klinik vil gøre alt for at hjælpe dig videre i dit liv på en bedre og mere rolig måde.

​Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om netop det du kæmper med, og ønsker du at få hjælp gennem hypnosen, finder vi sammen den bedste behandling til dig.

​Jeg anbefaler 3-5 behandlinger alt efter situationen.

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi