NEGLEBIDER

​Der er mange der kender det at bide negle, måske bider du selv negle, og hvor ofte har du ikke sagt til dig selv at nu er det slut, nu vil jeg have pæne negle/fingre igen.

Og hvor ofte har du ikke sagt, øv nu bed jeg min negl igen, eller står og gemmer dine fingre lidt væk for at andre ikke skal se at du bider negle.

​Hvad der er årsagen til at du bider dine negle, det ved jeg faktisk ikke, men jeg ved at du nemt kan holde op med at bide negle, og igen få pæne negle/fingre.

​Med hjælp fra Vejle Hypnose Klinik kan du slippe af med denne vane eller bekymring.​

Da jeg ved at du ikke er født med den ide at jeg skal da bide negle, så der er sket et eller andet gennem dit liv og ofte i barndommen som er direkte årsag til denne vane, gennem hypnosen kan du give slip på dette lille program som har sat sig fast i din underbevidsthed, og sender dig signalerne hele tide om at det er nok bedst at du bider negle.

​I alle tilfælde er hypnose et effektivt redskab til at hjælpe. Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe for dit ubehag ved at bide negle, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Vejle Hypnose Klinik.

​Jeg anbefaler et forløb med mindst 3 behandlinger for at få det fulde udbytte af forløbet.​

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi