JALOUSI

Under hypnose kan du – bevidst eller ubevidst – afklare de undertrykte tanker og følelser der ligger til grund for din jalousi.

​Jalousi er en ubehagelig følelse. Typisk føles jalousi som en en blanding af vrede, tristhed og frygt. Det kan være vrede over partnerens adfærd, tristhed over ens egen tilstand og frygt for at blive forladt. Hypnose er et godt redskab til at arbejde med følelsesmæssige problemer som jalousi.

Typisk vil 90 % af den frustration du oplever med jalousien skyldes din egen historie, og kun 10 % skyldes din partners adfærd.

Ofte ligger der tidligere oplevelser og følelser af svigt, mangel på omsorg og tryghed, og det at føle sig mindre værd – ikke at føle sig god nok – bag jalousien.

​Med hypnose kan du bearbejde og frigøre dig selv fra tidligere oplevelser. Og følelser der har holdt dig fast i frygten i ikke at føle dig god nok. Dermed kan du med hypnose styrke selvværdet og endelig være klar til at modtage den kærlighed der er til dig.​

Typisk vil du få det fulde udbytte af hypnosebehandlingen med et forløb på 5 behandlinger.

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi