TRAUMER

Med hjælp fra Vejle Hypnose Klinik kan du effektivt slippe fri af dit Trauma.

​Hypnosen kan hjælpe dig til at slippe dit trauma, et trauma som siddet og blokere for at du kan leve dit livet fuldt ud. 

​Det kan være en oplevelsen af en akut uventet & chokerende situation, fx trafikuheld, voldsoverfald en længerevarende belastning som alvorlig sygdom, skilsmisse, adskillelses fra en tæt person i barnealderen, eller seksuelle krænkelser.

Disse oplevelser kan sætte sig som panik, depression og fortvivlelse eller aggression, hvortil der også kan komme søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær og tilbagekaldelses episoder/traumet.

​Hypnose er et effektiv redskab til at får din underbevidsthed til at slippe/slette det program som traumet ligger i, og derved kan du igen ånde lettet op og leve dit liv som du ønsker dig.

​Der er mange mennesker som er bange for at blive re-traumatiseret igen, det vil sige at kommer til at opleve traumet igen via hypnosen, men det skal du ikke frygte, det er nemlig helt op til dig om du ønsker at gå så dybt ned i detaljerne endnu engang, som Hypnotisør og terapeut behøver jeg ikke at vi skal have alle detaljeren på traumet, det kender din underbevidsthed helt selv, og derfor kan traumet slippen taget i dig helt uden alle detaljerne.

​I alle tilfælde er hypnose et effektivt redskab til at hjælpe. Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på dit trauma, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Vejle Hypnose Klinik.

​Jeg anbefaler et forløb med mindst 3-5 behandlinger for at få det fulde udbytte af forløbet.

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling. Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.
    Kontakt

    Vindinggård ringvej 1
    7100 Vejle

    Vejle Hypnose Klinik

    Her bor vi